Sunday, 16 August 2015

Ahad 16hb Ogos 2015

Hari ni cuba lagi..
kita kasi testing code reader ni samada ok ke tidak..
(sorry tuan punya kad, aku pinjam lagi kad ko buat testing)


bacaan kad:
4330-3350-4300-4304-0043
3404-0353-0345-0347-0393


bacaan kad:
6452-4550-6502-6505-2064
5602-0544-0464-0566-0524


bacaan kad:
8974-9750-8754-8750-4589
7853-5729-5982-5782-5769


bacaan kad:
0285-2820-0855-0853-5502
8058-5832-5203-5800-5872


bacaan kad:
5896-8950-5966-5969-6658
9561-6958-6855-6959-6908

semua kad adalah dipilih secara rambang.

Read more!

Saturday, 15 August 2015

Sabtu 15hb Ogos 2015

Kali ni nak cuba pula guna code reader
Kasi test pada kad ni (tuan punya kad minta maaf aku pinjam kad ko).



kalau tengok kad 3d kuat, macam full pun ada tapi kekadang dah tugas code tu memang nak mengelirukan kita.

bacaan dia:
5471-7141-5177-7451-1571-4759

kita kasi test lagi 1, kita tengok lepas result apa jadi.



bacaan dia:
8313-4330-8341-4380-0843-3488


Read more!

Tuesday, 28 July 2015

Ramalan 28 Julai 2015

Ramalan untuk hari ini 28 Julai 2015

6818-6813-6883
7902-7901-7900-7909-7908-7905
2709-2749-2509-8709-2909-2705
Read more!
Sekian lama meninggalkan blog ni, x tau nak dimulakan balik atau tidak. Read more!